Beste fuktighetsgivende lotion i India (2023)

Gå til produktinformasjon
 • Beste fuktighetsgivende lotion i India (1)

 • Beste fuktighetsgivende lotion i India (2)

 • Beste fuktighetsgivende lotion i India (3)

 • Beste fuktighetsgivende lotion i India (4)

 • Beste fuktighetsgivende lotion i India (5)

 • Beste fuktighetsgivende lotion i India (6)

 • Beste fuktighetsgivende lotion i India (7)

Vanlig pris
Rs. 315

Vanlig pris
Salgs pris
Rs. 315
Enhetspris
/ per

Avgift inkludert.Gratis fraktberegnes i kassen.

* Trygg på sart og øm hud * Ikke-fettete * Huden myk og smidig * Gjenoppretter hudens pH
* Passer for alle hudtyper

Natrium PCA + Allantoin + Sheasmør + Myristyl Myristat

HVA ER DET?En innovativ fuktighetsgiver fyller på utarmet fuktighetsnivå i den tørre huden. Fixderma Moisturizing lotion gir en viktig fuktighetsgivende og foryngende hud som ser jevnere, mer strålende ut og føles hydrert hele dagen.

HØYDEPUNKTER

Beste fuktighetsgivende lotion i India (8)Trygg på sart og øm hud på barn Beste fuktighetsgivende lotion i India (9)Gjenopprett pH-balansen i huden Beste fuktighetsgivende lotion i India (10)Huden fukter og flasser Beste fuktighetsgivende lotion i India (11)Gir huden myk og smidig

 • Hvorfor er det annerledes?
 • Støttet av Science
 • Bruksanvisning
 • Ingredienser
 • Sertifikater

Hvorfor er det annerledes?

Denne vektløse, fuktighetsbevarende formelen består av natrium PCA, sheasmør for å gi fuktighet, fuktighet for å myke opp utseendet til tørr hud. Den er formulert for en rekke hudtyper for å bidra til å forbedre hudens glatthet og holde huden hydrert. Antioksidantegenskapen til vitamin E bidrar til å redusere UV-stråling-induserte solskader.

Støttet av Science

Tørr, kløende og grov hud er når huden din tørker ut fordi den ikke har nok fuktighet. Det er ikke så alvorlig, men det kan være irriterende.

(Video) Best body moisturisers in India

Fixderma har ledet transformativ forskning som har møtt behovene til enhver hudtone og hudtype. Vi mener hudpleie burde være mer fornøyd. Fixderma Moisturizing Lotion gir umiddelbar, langvarig fuktighet for essensiell fuktighet og foryngelse. Natrium PCA og sheasmør som har en utmerket fuktighetsbevarende og fuktighetsgivende middel vil gi hydrering og fuktighet til den tørre og grove huden.

Bruksanvisning

Klem en liten mengde lotion på hendene. Bruk fingertuppene og påfør jevnt på kroppen, spesielt på den tørre, kløende og grove huden. Masser forsiktig til den er helt absorbert. Bruk en gang daglig for best resultat.

Ingredienser

Aqua, Glyceryl Monostearate, Glycerol, Capryl/Capric Triglyceride, Aloe Barbadensis bladjuice, Stearinsyre, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cyclopentasiloxane, Steareth-2, Myristyl Myristat, SohexylApheretanol, TohexylAthanolin, Steareth-A Acetat, Dinatrium EDTA, Allantoin, Duft.

NATRIUM PCAer en naturlig forekommende fuktighetsgivende ingrediens og fuktighetsbevarende middel som fungerer som et fuktighetsgivende middel og en hudfornyende ingrediens i en rekke hudtyper. Fuktighetsbevarende midler er ingrediensene som hjelper huden med å beholde og bevare fuktighet. Natrium PCA forhindrer tap av fuktighet og reduserer risikoen for bakterier og allergenangrep.

Sodium PCA er en avgjørende ingrediens for å utføre oppgavene i hudens intracellulære region. Den forhindrer at hudcellene dine mister vann og beskytter dermed barrierefunksjonen til huden din. Danner de intercellulære lipidene som holder cellene dine sammen og holder dem sammenkoblet. Det holder det ytterste laget av huden din sunn. Sodium PCA fungerer godt på hudbetennelse

ALLANTOINer en naturlig anti-irriterende og hudbeskyttende medisin som brukes som en fuktighetskrem for å behandle eller forebygge tørr, grov, skjellete, kløende hud. Det forbedrer epiteliseringen (hudregenerering) og stimulerer vekst av nye hudceller og fungerer som et anti-inflammatorisk middel.

Allantoin bidrar til å fukte og myke opp huden og fungerer som et keratinolytisk middel. Dens keratolytiske egenskap kan øke vanninnholdet i cellene, og kjemper derfor mot skaden av transepidermalt vanntap (TEWL) i dermis, som holder huden fyldig og ungdommelig. Selv om allantoin er svært gunstig for å lette kollagensyntesen.

SHEA SMØRer en utmerket fuktighetskrem og rik mat for huden inneholder Vit. A & E og essensielle fettsyrer. Bortsett fra fuktighetsgivende, har den fantastiske hudhelbredende og anti-aldringsegenskaper.

Konsentrasjonen av naturlige vitaminer og fettsyrer i sheasmør gjør det utrolig nærende og fuktighetsgivende for huden. Palmitinsyre og oljesyre i shea gjør det til en utmerket kilde for å helbrede inflammatoriske problemer.

MYRISTYL MYRISTATEer et utmerket mykgjøringsmiddel avledet fra en naturlig fettsyre. Den gir fuktighet og reduserer følelsen av fett. Det fungerer ved å danne en beskyttende barriere på overflaten av huden. Denne handlingen hjelper til med å fange vann i de øverste lagene av huden, og forbedrer hudbarrierens integritet. Hudbarrieren er de første lagene av huden og de naturlige oljene som huden produserer som beskytter huden mot bakterier, allergener og forhindrer vanntap til miljøet.

Beste fuktighetsgivende lotion i India (12)

Body Lotion for tørr hud

Å fukte huden daglig er en veldig god vane og er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det største organet i kroppen, huden vår trenger pleie med jevne mellomrom for å være ung, feilfri og sunn. Hudpleieprodukter som fukter huden og beskytter den mot uttørking er avgjørende. I stedet for tykke og sterke kremer er fuktighetskrem effektive som daglige midler mot tørrhet. De absorberes umiddelbart i kroppen eller ansiktet, uten problemer. Mens de gir huden den nødvendige fuktigheten, hjelper disse lotionene hudens naturlige fuktighetsbarrierer. I situasjoner der huden er ekstremt tørr eller når været er spesielt kaldt og strengt, gir fuktighetskrem bedre resultater enn geler. Sjekk ut Fixdermas Moisturizing Lotion

Fordeler med fuktighetskrem for huden

Du må tro at hovedformålet med en fuktighetskrem er å holde huden hydrert og myk. Imidlertid gjør fuktighetskrem mye mer for huden din enn det. Husk at det er viktig å ha en god fuktighetskrem. Hud som er godt hydrert forblir sunn og problemfri. Fuktighetsgivende holder huden klar, glatt og rynkefri og gir den et sunt utseende. Hvis du fortsatt ikke er sikker på om du skal inkludere en fuktighetskrem i hudpleierutinen din, fortsett å lese for å vite hvorfor du må fukte huden din.

 • Balanserer hudens pH:En fuktighetskrem holder pH i huden din balansert.
 • Huden virker glødende:Fuktighetskremer er beriket med hudpleie ingredienser som fyller huden med fuktighet fordi godt hydrert hud virker ungdommelig, glødende og sunn.
 • Reduserer urenheter:Fuktig hud er hydrert og virker lubben og sunn, så flekker og ufullkommenheter er noe mindre merkbare.

Hvordan velge den fuktighetsgivende lotionen for huden din?

Å inkludere en fuktighetskrem i hudpleierutinen din er et must, uavhengig av hvilken hudtype du har. Så hvordan vet du hvilken fuktighetskrem som er best for deg?

 • For tørr hud:Fixderma fuktighetskrem er en innovativ fuktighetskrem som fyller på utarmet fuktighetsnivå i tørr hud. Fixderma Moisturizing lotion gir en viktig fuktighetsgivende og foryngende hud som ser jevnere ut, mer strålende og føles hydrert hele dagen. Den er beriket med allantoin og sheasmør som gjenoppretter pH-balansen i huden gjør huden myk og smidig og er laget med trygge ingredienser som også er trygge å bruke på den ømme huden til barn.
 • For tørr til normal hud:Fidelia daily moisture body lotion er ideell for de med tørre til normale hudtyper. Det er en bodylotion som anbefales av eksperter og gjenoppretter hudbarrieren din ved å gi den rik næring og fukt hele dagen. Denne ikke-fettete, parabenfrie bodylotionen har en pH-balanse på 5,5 og er lett. Denne fuktighetskremen er rik på havregryn, som fukter og gir næring til tørr hud, mangosmør, som beskytter huden mot påvirkningene fra miljøet, jojobaolje, som har anti-inflammatoriske og antioksidantegenskaper, og eplesyre, som forbedrer tekstur og utseende. av hud.
 • For veldig tørr til sensitiv hud:Håndterer du sensitiv, dehydrert og tørr hud? Alternativt, føles huden din anspent, flakete eller en kombinasjon av de to? Forvirret over den fineste bodylotionen for sensitiv og tørr hud? Velg Fidelia Nourishing body lotion som er for tørr og sensitiv hud som opprettholder pH-balansen i huden din uten å irritere den. Denne ikke-steroide, raskt absorberende bodylotionen er designet for å gi god hydrering uten å etterlate en fettete. Infundert med Aloe vera, som fukter og beroliger sensitiv hud, riskliolje, som oppmuntrer til cellevekst, og RetiSTAR, som minimerer for tidlig aldring, er ytterligere fordeler med denne bodylotionen.
 • For veldig tørr til skjellete hud:Tørr hud er utsatt for matthet, kløe, flak og skjellete hud mens den har en skadet hudbarriere. For å behandle skallet hud er det også viktig å hydrere huden din dypt, hudleger anbefaler å bruke Fidelia Hydrating Body Lotion. Den gjenoppretter hudens beskyttende lag og beroliger betent og ripete hud. Atopisk dermatitt og eksem kan behandles med denne ikke-steroide, glutenfrie bodylotionen. Denne ikke-fettete bodylotionen revitaliserer, gjenoppretter pH-balansen i huden din og reparerer den fra innsiden. Den inneholder hudberoligende og nærende næringsstoffer som avokadoolje, pilbarkekstrakt, melkesyre og en plantebasert høyytende fuktighetskrem som forvandler tørr, flassende, irritert og dehydrert hud til hud som ser sunn og ungdommelig ut.

Beste fuktighetsgivende lotion for vinteren i India

Når vinteren kommer blir huden vår tørr, dehydrert, grov og kløende. En bodylotion er lett å holde huden næret og fuktet. Selv om det er forskjellige alternativer tilgjengelig på markedet, er det riktige valget for å holde huden din næret å velge den fuktighetsgivende lotionen i hudpleien din som også anbefales av hudleger. Et hudlegeanbefalt produkt er et ideelt valg fordi produktene er klokt valgt for å imøtekomme spesifikke hudtyper og bekymringer.

Fixderma fuktighetskrem er den beste lotionen for tørr hud og den beste fuktigheten for sensitiv hud. Denne fuktighetsgivende lotionen lindrer grov hud og absorberes i dype lag for å få huden til å føles myk, glatt og fuktet. Den gir essensiell fuktighet til huden og gjenoppretter den forstyrrede pH-balansen som forhindrer tørr, ru, skjellete, kløende hud.


Vanlige spørsmål

Q. Kan du bruke fuktighetskrem hver dag?
EN.Ja, du kan bruke fuktighetskrem hver dag for å holde huden næret og sunn. Bare sørg for at den fuktighetsgivende lotionen du bruker effektivt behandler tørre hudproblemer og gjenoppretter det forstyrrede pH-nivået ditt

Q. Hva er formålet med fuktighetskrem?
EN.Hensikten med fuktighetskrem er å bekjempe tørre og dehydrerte hudproblemer, og etterlate huden myk, glatt og sunn.

Q. Hva skjer hvis du ikke bruker fuktighetskrem?
EN.Huden din vil ha fuktighet for å balansere ut hudens pH-nivå og beskytte hudens barriere mot miljøskader ved å lage et beskyttende lag på huden. Fordi hvis pH-nivået er forstyrret og hudbarrieren er skadet, kan det føre til tørrhet, kløe, akne og betennelse i huden.

Q. Hva er fordelene med fuktighetskrem?
EN.Fordeler med fuktighetsgivende lotion:

 • Fukter dypt tørr og flassende hud
 • Reduserer tegn på aldring
 • Gjør huden myk og smidig
 • Gjenoppretter hudens pH-nivå
 • Reparerer skadet hudbarriere
 • Beroliger sensitiv hud
 • Roliggjør betent hud

Q. Hvordan skal huden føles etter fuktighetsgivende lotion?
EN.En god fuktighetskrem skal få huden din til å føles næret, hydrert og sunn uten å gjøre den fet eller fet. Den skal trekke inn i huden, og ikke bare sitte på toppen av huden. Den skal sette seg på huden din slik at du enkelt kan legge sminke over den.

Q. Trenger alle fuktighetskrem?
EN.Det er veldig viktig for alle å fukte huden sin. Hvilken type fuktighetskrem du velger bør avhenge av hvilken hudtype du har - sensitiv, normal, tørr, fet eller kombinert hud.

Sp. Er fuktighetskrem nødvendig om natten?
EN.Om natten bør du alltid bruke en fuktighetsgivende lotion. Det er den tiden når huden din reparerer og helbreder skaden som er gjort på dagtid. Før du legger deg bør du alltid påføre et tykt lag med fuktighetskrem som også inneholder anti-aldringsfordeler.

Skynde deg! Bare

1425

enheter igjen på lager!

Størrelse

(Video) Best Vegan Body Lotions of 2022 in India 🇮🇳

ForholdsreglerGjør en lappetest før første gangs bruk. Avbryt eller kontakt hudlegen din hvis det oppstår irritasjon.

* Trygg på sart og øm hud * Ikke-fettete * Huden myk og smidig * Gjenoppretter hudens pH
* Passer for alle hudtyper

Natrium PCA + Allantoin + Sheasmør + Myristyl Myristat

HVA ER DET?En innovativ fuktighetsgiver fyller på utarmet fuktighetsnivå i den tørre huden. Fixderma Moisturizing lotion gir en viktig fuktighetsgivende og foryngende hud som ser jevnere, mer strålende ut og føles hydrert hele dagen.

HØYDEPUNKTER

Beste fuktighetsgivende lotion i India (13)Trygg på sart og øm hud på barn Beste fuktighetsgivende lotion i India (14)Gjenopprett pH-balansen i huden Beste fuktighetsgivende lotion i India (15)Huden fukter og flasser Beste fuktighetsgivende lotion i India (16)Gir huden myk og smidig

 • Hvorfor er det annerledes?
 • Støttet av Science
 • Bruksanvisning
 • Ingredienser
 • Sertifikater

Hvorfor er det annerledes?

Denne vektløse, fuktighetsbevarende formelen består av natrium PCA, sheasmør for å gi fuktighet, fuktighet for å myke opp utseendet til tørr hud. Den er formulert for en rekke hudtyper for å bidra til å forbedre hudens glatthet og holde huden hydrert. Antioksidantegenskapen til vitamin E bidrar til å redusere UV-stråling-induserte solskader.

Støttet av Science

Tørr, kløende og grov hud er når huden din tørker ut fordi den ikke har nok fuktighet. Det er ikke så alvorlig, men det kan være irriterende.

Fixderma har ledet transformativ forskning som har møtt behovene til enhver hudtone og hudtype. Vi mener hudpleie burde være mer fornøyd. Fixderma Moisturizing Lotion gir umiddelbar, langvarig fuktighet for essensiell fuktighet og foryngelse. Natrium PCA og sheasmør som har en utmerket fuktighetsbevarende og fuktighetsgivende middel vil gi hydrering og fuktighet til den tørre og grove huden.

Bruksanvisning

Klem en liten mengde lotion på hendene. Bruk fingertuppene og påfør jevnt på kroppen, spesielt på den tørre, kløende og grove huden. Masser forsiktig til den er helt absorbert. Bruk en gang daglig for best resultat.

Ingredienser

Aqua, Glyceryl Monostearate, Glycerol, Capryl/Capric Triglyceride, Aloe Barbadensis bladjuice, Stearinsyre, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cyclopentasiloxane, Steareth-2, Myristyl Myristat, SohexylApheretanol, TohexylAthanolin, Steareth-A Acetat, Dinatrium EDTA, Allantoin, Duft.

NATRIUM PCAer en naturlig forekommende fuktighetsgivende ingrediens og fuktighetsbevarende middel som fungerer som et fuktighetsgivende middel og en hudfornyende ingrediens i en rekke hudtyper. Fuktighetsbevarende midler er ingrediensene som hjelper huden med å beholde og bevare fuktighet. Natrium PCA forhindrer tap av fuktighet og reduserer risikoen for bakterier og allergenangrep.

Sodium PCA er en avgjørende ingrediens for å utføre oppgavene i hudens intracellulære region. Den forhindrer at hudcellene dine mister vann og beskytter dermed barrierefunksjonen til huden din. Danner de intercellulære lipidene som holder cellene dine sammen og holder dem sammenkoblet. Det holder det ytterste laget av huden din sunn. Sodium PCA fungerer godt på hudbetennelse

ALLANTOINer en naturlig anti-irriterende og hudbeskyttende medisin som brukes som en fuktighetskrem for å behandle eller forebygge tørr, grov, skjellete, kløende hud. Det forbedrer epiteliseringen (hudregenerering) og stimulerer vekst av nye hudceller og fungerer som et anti-inflammatorisk middel.

Allantoin bidrar til å fukte og myke opp huden og fungerer som et keratinolytisk middel. Dens keratolytiske egenskap kan øke vanninnholdet i cellene, og kjemper derfor mot skaden av transepidermalt vanntap (TEWL) i dermis, som holder huden fyldig og ungdommelig. Selv om allantoin er svært gunstig for å lette kollagensyntesen.

SHEA SMØRer en utmerket fuktighetskrem og rik mat for huden inneholder Vit. A & E og essensielle fettsyrer. Bortsett fra fuktighetsgivende, har den fantastiske hudhelbredende og anti-aldringsegenskaper.

Konsentrasjonen av naturlige vitaminer og fettsyrer i sheasmør gjør det utrolig nærende og fuktighetsgivende for huden. Palmitinsyre og oljesyre i shea gjør det til en utmerket kilde for å helbrede inflammatoriske problemer.

MYRISTYL MYRISTATEer et utmerket mykgjøringsmiddel avledet fra en naturlig fettsyre. Den gir fuktighet og reduserer følelsen av fett. Det fungerer ved å danne en beskyttende barriere på overflaten av huden. Denne handlingen hjelper til med å fange vann i de øverste lagene av huden, og forbedrer hudbarrierens integritet. Hudbarrieren er de første lagene av huden og de naturlige oljene som huden produserer som beskytter huden mot bakterier, allergener og forhindrer vanntap til miljøet.

Beste fuktighetsgivende lotion i India (17)

Body Lotion for tørr hud

Å fukte huden daglig er en veldig god vane og er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det største organet i kroppen, huden vår trenger pleie med jevne mellomrom for å være ung, feilfri og sunn. Hudpleieprodukter som fukter huden og beskytter den mot uttørking er avgjørende. I stedet for tykke og sterke kremer er fuktighetskrem effektive som daglige midler mot tørrhet. De absorberes umiddelbart i kroppen eller ansiktet, uten problemer. Mens de gir huden den nødvendige fuktigheten, hjelper disse lotionene hudens naturlige fuktighetsbarrierer. I situasjoner der huden er ekstremt tørr eller når været er spesielt kaldt og strengt, gir fuktighetskrem bedre resultater enn geler. Sjekk ut Fixdermas Moisturizing Lotion

Fordeler med fuktighetskrem for huden

Du må tro at hovedformålet med en fuktighetskrem er å holde huden hydrert og myk. Imidlertid gjør fuktighetskrem mye mer for huden din enn det. Husk at det er viktig å ha en god fuktighetskrem. Hud som er godt hydrert forblir sunn og problemfri. Fuktighetsgivende holder huden klar, glatt og rynkefri og gir den et sunt utseende. Hvis du fortsatt ikke er sikker på om du skal inkludere en fuktighetskrem i hudpleierutinen din, fortsett å lese for å vite hvorfor du må fukte huden din.

(Video) top 9 Indian pharma skincare that beats luxury products best of 2022 #shorts #ashortaday

 • Balanserer hudens pH:En fuktighetskrem holder pH i huden din balansert.
 • Huden virker glødende:Fuktighetskremer er beriket med hudpleie ingredienser som fyller huden med fuktighet fordi godt hydrert hud virker ungdommelig, glødende og sunn.
 • Reduserer urenheter:Fuktig hud er hydrert og virker lubben og sunn, så flekker og ufullkommenheter er noe mindre merkbare.

Hvordan velge den fuktighetsgivende lotionen for huden din?

Å inkludere en fuktighetskrem i hudpleierutinen din er et must, uavhengig av hvilken hudtype du har. Så hvordan vet du hvilken fuktighetskrem som er best for deg?

 • For tørr hud:Fixderma fuktighetskrem er en innovativ fuktighetskrem som fyller på utarmet fuktighetsnivå i tørr hud. Fixderma Moisturizing lotion gir en viktig fuktighetsgivende og foryngende hud som ser jevnere ut, mer strålende og føles hydrert hele dagen. Den er beriket med allantoin og sheasmør som gjenoppretter pH-balansen i huden gjør huden myk og smidig og er laget med trygge ingredienser som også er trygge å bruke på den ømme huden til barn.
 • For tørr til normal hud:Fidelia daily moisture body lotion er ideell for de med tørre til normale hudtyper. Det er en bodylotion som anbefales av eksperter og gjenoppretter hudbarrieren din ved å gi den rik næring og fukt hele dagen. Denne ikke-fettete, parabenfrie bodylotionen har en pH-balanse på 5,5 og er lett. Denne fuktighetskremen er rik på havregryn, som fukter og gir næring til tørr hud, mangosmør, som beskytter huden mot påvirkningene fra miljøet, jojobaolje, som har anti-inflammatoriske og antioksidantegenskaper, og eplesyre, som forbedrer tekstur og utseende. av hud.
 • For veldig tørr til sensitiv hud:Håndterer du sensitiv, dehydrert og tørr hud? Alternativt, føles huden din anspent, flakete eller en kombinasjon av de to? Forvirret over den fineste bodylotionen for sensitiv og tørr hud? Velg Fidelia Nourishing body lotion som er for tørr og sensitiv hud som opprettholder pH-balansen i huden din uten å irritere den. Denne ikke-steroide, raskt absorberende bodylotionen er designet for å gi god hydrering uten å etterlate en fettete. Infundert med Aloe vera, som fukter og beroliger sensitiv hud, riskliolje, som oppmuntrer til cellevekst, og RetiSTAR, som minimerer for tidlig aldring, er ytterligere fordeler med denne bodylotionen.
 • For veldig tørr til skjellete hud:Tørr hud er utsatt for matthet, kløe, flak og skjellete hud mens den har en skadet hudbarriere. For å behandle skallet hud er det også viktig å hydrere huden din dypt, hudleger anbefaler å bruke Fidelia Hydrating Body Lotion. Den gjenoppretter hudens beskyttende lag og beroliger betent og ripete hud. Atopisk dermatitt og eksem kan behandles med denne ikke-steroide, glutenfrie bodylotionen. Denne ikke-fettete bodylotionen revitaliserer, gjenoppretter pH-balansen i huden din og reparerer den fra innsiden. Den inneholder hudberoligende og nærende næringsstoffer som avokadoolje, pilbarkekstrakt, melkesyre og en plantebasert høyytende fuktighetskrem som forvandler tørr, flassende, irritert og dehydrert hud til hud som ser sunn og ungdommelig ut.

Beste fuktighetsgivende lotion for vinteren i India

Når vinteren kommer blir huden vår tørr, dehydrert, grov og kløende. En bodylotion er lett å holde huden næret og fuktet. Selv om det er forskjellige alternativer tilgjengelig på markedet, er det riktige valget for å holde huden din næret å velge den fuktighetsgivende lotionen i hudpleien din som også anbefales av hudleger. Et hudlegeanbefalt produkt er et ideelt valg fordi produktene er klokt valgt for å imøtekomme spesifikke hudtyper og bekymringer.

Fixderma fuktighetskrem er den beste lotionen for tørr hud og den beste fuktigheten for sensitiv hud. Denne fuktighetsgivende lotionen lindrer grov hud og absorberes i dype lag for å få huden til å føles myk, glatt og fuktet. Den gir essensiell fuktighet til huden og gjenoppretter den forstyrrede pH-balansen som forhindrer tørr, ru, skjellete, kløende hud.


Vanlige spørsmål

Q. Kan du bruke fuktighetskrem hver dag?
EN.Ja, du kan bruke fuktighetskrem hver dag for å holde huden næret og sunn. Bare sørg for at den fuktighetsgivende lotionen du bruker effektivt behandler tørre hudproblemer og gjenoppretter det forstyrrede pH-nivået ditt

Q. Hva er formålet med fuktighetskrem?
EN.Hensikten med fuktighetskrem er å bekjempe tørre og dehydrerte hudproblemer, og etterlate huden myk, glatt og sunn.

Q. Hva skjer hvis du ikke bruker fuktighetskrem?
EN.Huden din vil ha fuktighet for å balansere ut hudens pH-nivå og beskytte hudens barriere mot miljøskader ved å lage et beskyttende lag på huden. Fordi hvis pH-nivået er forstyrret og hudbarrieren er skadet, kan det føre til tørrhet, kløe, akne og betennelse i huden.

Q. Hva er fordelene med fuktighetskrem?
EN.Fordeler med fuktighetsgivende lotion:

 • Fukter dypt tørr og flassende hud
 • Reduserer tegn på aldring
 • Gjør huden myk og smidig
 • Gjenoppretter hudens pH-nivå
 • Reparerer skadet hudbarriere
 • Beroliger sensitiv hud
 • Roliggjør betent hud

Q. Hvordan skal huden føles etter fuktighetsgivende lotion?
EN.En god fuktighetskrem skal få huden din til å føles næret, hydrert og sunn uten å gjøre den fet eller fet. Den skal trekke inn i huden, og ikke bare sitte på toppen av huden. Den skal sette seg på huden din slik at du enkelt kan legge sminke over den.

Q. Trenger alle fuktighetskrem?
EN.Det er veldig viktig for alle å fukte huden sin. Hvilken type fuktighetskrem du velger bør avhenge av hvilken hudtype du har - sensitiv, normal, tørr, fet eller kombinert hud.

Sp. Er fuktighetskrem nødvendig om natten?
EN.Om natten bør du alltid bruke en fuktighetsgivende lotion. Det er den tiden når huden din reparerer og helbreder skaden som er gjort på dagtid. Før du legger deg bør du alltid påføre et tykt lag med fuktighetskrem som også inneholder anti-aldringsfordeler.

Kunde anmeldelser

Basert på 7 anmeldelser

71 %

(5)

29 %

(2)

0 %

(0)

0 %

(0)

0 %

(0)

(Video) Body Moisturiser shopping with Dr V @bootsuk. What shall I review next? Non Sponsored as always.

EN

Anuradha J.

Fuktighetskrem

EN

Anonym

Superb produkt!

EN

Anand B.

👍

S

Shashank R.

God lotion

S

Simran K.

Det er en fantastisk fuktighetskrem Det får huden til å gløde og så myk. Må kjøpes Dette produktet fixderma Produktene er enestående.

Beste fuktighetsgivende lotion i India (18)

(Video) 3 BEST BODY LOTIONS FOR SUMMER ☀️☂️#ytshorts

FAQs

Which is the No 1 moisturizer in India? ›

Best Overall – Neutrogena Hydro Boost Hyaluronic Acid Gel Face Moisturizer.

Which body lotion is best in India? ›

Top Body Lotions
 • Pond's Triple Vitamin Moisturising Lotion.
 • Wow Skin Science Shea Butter and Cocoa Butter Body Lotion.
 • BoroPlus Doodh Kesar Body Lotion.
 • Plum BodyLovin Gel Lotion.
 • Mamaearth Honey Malai Body Lotion.
 • Nivea Cocoa Nourish Body Lotion.
 • Vaseline Intensive Care Deep Moisture Body Lotion.
Jan 30, 2023

Which is the best body lotion for all seasons in India? ›

Summary Of The Best Body Lotions
S.NoProductPrice
1.NIVEA Body Lotion₹ 487
2.Parachute Advansed Deep Nourish Body Lotion₹ 134
3.Vaseline Intensive Care Deep Moisture Nourishing Body Lotion₹ 187
4.Lotus Herbals Aloesoft Daily Body Lotion₹ 198
6 more rows

What is the best moisturiser for extremely dry skin in India? ›

Summary Of The 10 Best Moisturizers For Dry Skin In India
S No.Product Name
5SkinKraft Ultra Rich Moisturiser - Customized Moisturizer - For Dry Skin
6RE' EQUIL Ceramide & Hyaluronic Acid Moisturiser For Normal to Dry Skin
7WOW Skin Revive Nectar No Parabens & Mineral Oil Moisturiser, 300ml
8Olay Moisturising Cream, 100g
6 more rows

Which product is best for skin care in India? ›

Bestsellers
 • The Face Shop Real Nature Lotus Face Mask,
 • The Face Shop The Solution Hydrating Face Mask,
 • Aroma Magic Castor Oil,
 • The Face Shop The Solution Wrinkle Care Face Mask,
 • The Face Shop The Solution Firming Face Mask,
 • Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin Face Cream,
 • Innisfree It's Real Squeeze Mask - Green Tea,

Which body lotion is made in India? ›

Nivea India Pvt Ltd. manufactures and markets skin and personal care products, such as creams, lotions, deodorants, shaving material, and soaps. The company was founded in 2007 and is based in Mumbai, India.

Which lotion is best for winter in India? ›

Best Body Lotion For Dry Skin In India (In Winter)
 1. Nivea Cocoa Nourish Oil In Lotion. ...
 2. Bioderma Atoderm Ultra Nourishing Creme. ...
 3. Innisfree Olive Real Body Lotion. ...
 4. Biotique Creamy Coconut Deep Nourish Body Lotion. ...
 5. Aveeno Skin Relief Moisturizing Lotion. ...
 6. Aveeno Daily Moisturizing Lotion. ...
 7. Palmer's Raw Shea Body Lotion.
Dec 22, 2022

Which lotion is long lasting? ›

What body lotion scent lasts the longest? NIVEA Oil Infused Body Lotion lasts really longer while giving a moisturizing effect on your skin all day long.

Which brands are best for dry skin in India? ›

List Of 10 Best Moisturisers for Dry Skin Available In India
 • Mamaearth Green Tea Oil-Free Face Moisturiser. ...
 • Dr Reddy's Venusia Moisturizing Cream. ...
 • Econature Pure Aloe Multi Benefit Aloe Vera Moisturiser Skin Gel. ...
 • Matural All Natural For Ultra Rich Face Moisturizer. ...
 • Deconstruct Skin Soothe Moisturiser.
May 23, 2023

Which body lotion is good for skin brightening? ›

 • Boroplus Body Lotion Provides 24Hrs Moisturisation 100% Ayurvedic Lotion, Vitamin E For Dry And Normal Skin With Goodness Of Dhoodh, Badam & Kesar, 400Ml. ...
 • Nivea Body Lotion For Very Dry Skin, Cocoa Nourish, With Coconut Oil & Cocoa Butter, For Men & Women, 400 ml.

Which is the best lightening lotion? ›

We've rounded up our faves.
 • Medik8 C-Tetra Cream. ...
 • Antipodes Manuka Honey Skin Brightening Day Cream. ...
 • Dermalogica BioLumin-C Gel Moisturiser. ...
 • Murad Environmental Shield City-Skin Overnight Detox Moisturiser. ...
 • SK-II Cellumination Deep Surge EX. ...
 • Laneige Radian C Cream. ...
 • Avène A-Oxitive Day Smoothing Water-Cream.
Feb 7, 2023

Which lotion brightens dark skin? ›

Cocoderm cream and cocoderm lotion is a good cream for a black skin person to lighten their skin with. Cocoderm cream contains coconut extracts and also 2% hydroquinone inside of the cream.

Which brand of moisturizer is available in India? ›

Brands like Nivea, Lakme, Vaseline, Ponds, and Cetaphil are the popular options from which one can shop moisturisers and have them home delivered.

Which company moisturizer is best for face? ›

 • Plum Vitamin C.
 • Minimalist Marula Oil.
 • POND'S Cream Moisturizer.
 • Dot & Key Vitamin C Moisturiser.
 • Pilgrim Squalane.
 • The Derma Co.
 • Komenuka Rice Face Cream.
 • Ceramide Moisturizer for Face.
Feb 15, 2023

Videos

1. My 4 favourite pharmacy moisturiser you will not regret buying #aesthetician #skincare
(Dr.Bhagyashree)
2. Top 5 BODY SUNSCREENS 🌞#sunscreen #skincare #ashortaday
(Chetali Chadha)
3. 3 Best Body Lotion with Price
(Pratima Mridha)
4. Body sunscreen | Best body sunscreen | Best sunscreen | Sunscreen
(ZolieSkinClinic)
5. Best Body Lotion for Dry Skin at the Drugstore
(Trevor Ritchie)
6. The best ₹299 body lotion in India! niacinamide minimalist review #ashortaday
(Shweta Vijay)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated: 09/11/2023

Views: 6247

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.