Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (2023)

Gå til produktinformasjon
 • Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (1)

 • Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (2)

 • Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (3)

 • Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (4)

 • Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (5)

 • Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (6)

 • Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (7)

Vanlig pris
Rs. 185

Vanlig pris
Salgs pris
Rs. 185
Enhetspris
/ per

Avgift inkludert.Gratis fraktberegnes i kassen.

* Ikke-fettete * Myk og smidig hud * Gjenoppretter hudens pH * Passer for alle hudtyper

Allantoin + melkesyre + urea + aloe vera ekstrakt + mandelolje

HVA ER DET?Fixderma Moisturizing cream er en intensiv fuktighetsgivende formulering som brukes for å beskytte, fukte og smøre den tørre huden. Det er helt en ikke-fettete formulering.

HØYDEPUNKTER

Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (8)Ikke-fettete fuktighetskrem Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (9)Gjenopprett pH-balansen i huden Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (10)Huden fukter og flasser Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (11)Gir huden myk og smidig

 • Hvorfor er det annerledes?
 • Støttet av Science
 • Bruksanvisning
 • Ingredienser

Hvorfor er det annerledes?

Fixderma Moisturizing cream er en ikke-klebrig lettvektskrem som holder huden fuktig i lange timer. For å ha alle hudtyper i tankene, er Fixderma fuktighetskrem designet for å bekjempe matt, tørr hud og gi optimal fuktighet og fuktighet til den tørre huden. Antioksidantegenskapen til vitamin E bidrar til å redusere UV-stråling-induserte solskader. Allantoin balanserer pH-nivået i huden, og bidrar til å redusere kviser. Mens den naturlige godheten til Aloe Vera helbreder huden for å gjøre den myk og smidig hele dagen.

Støttet av Science

Mangel på fuktighet og dehydrering fører til tørr og ru hud. Fixderma Moisturizing cream har en tilstrekkelig mengde blanding av Allantoin, Urea, Melkesyre og Aloe vera.

Allantoin har ikke bare en beroligende og fuktighetsgivende effekt, det gir også helbredende egenskaper og gjenoppretter pH-nivået i huden.

Fixderma Moisturizing cream eier en utmerket okklusiv og låser fuktigheten inne i huden vår. Disse egenskapene gjør denne fuktighetskremen egnet for alle hudtyper og spesielt egnet for normal til tørr hud eller sensibilisert og irritert hud.

(Video) Body Moisturizing like a Dermatologist | Dry Skin Tips

Bruksanvisning

Påfør kremen over den tørre huden. Spred forsiktig og masser i en spiralbevegelse. For best resultat bruk daglig for myk og fuktet hud.

Ingredienser

Aqua, Urea, Melkesyre, Paraffinum Liquidum, Cetearylalkohol, Emulgerende voks, Mandel (Prunus Dulcis Amara) Olje, Stearinsyre, Glyserol, Cyclopentasiloxane, Fenoksyetanol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Tocopheryl Jubadensis, Legraferyl Barbadensis.

ALLANTOINer en naturlig anti-irriterende og hudbeskyttende medisin som brukes som en fuktighetskrem for å behandle eller forebygge tørr, grov, skjellete, kløende hud. Det forbedrer epiteliseringen (hudregenerering) og stimulerer vekst av nye hudceller og fungerer som et anti-inflammatorisk middel.

Allantoin bidrar til å fukte og myke opp huden og fungerer som et keratinolytisk middel. Dens keratolytiske egenskap kan øke vanninnholdet i cellene, og kjemper derfor mot skaden av transepidermalt vanntap (TEWL) i dermis, som holder huden fyldig og ungdommelig. Selv om allantoin er svært gunstig for å lette kollagensyntesen.

UREAer en viktig del av hudens naturlige fuktighetssystem, kjent som et ekte fuktighetsbevarende middel. Urea øker vanninnholdet i de øverste lagene av huden. Fungerer som en kløestillende, hjelper den med å lindre huden og gir lindring fra tørr, kløende hud som vanligvis finnes på føttene.

Urea brukes til å behandle tørre/rue hudtilstander. Det hjelper å fjerne dødt vev som et keratolytisk middel. Det øker fuktigheten i huden ved å myke opp/løse opp det harde stoffet (keratin) som holder det øverste laget av hudceller sammen. Denne effekten hjelper de døde hudcellene til å falle av. Urea er også kjent for sin evne til å eksfoliere huden og kan fremme helbredelse.

MELKESYREer en alfa-hydroksysyre (AHA), som forekommer naturlig i huden og fungerer som et peelingsmiddel. Den eksfolierer skånsomt og hydrerer grov og tørr hud. Det forbedrer hudtekstur, stimulerer kollagenproduksjonen.

Melkesyre virker ved å forsiktig bryte bindingene som holder døde, tørre hudceller til overflaten og gir fuktighet og næring til overflaten.

ALO VERAforbedrer hudens elastisitet og lysner de mørke flekkene i ansiktet. Den minimerer også dannelse av akne ved å fukte og berolige huden og øke styrken til hudvevet. Aloe vera hjelper til med å fjerne døde celler og redusere intensiteten av pigmentering og lysner mørke flekker.

MANDEL OLJEkan brukes til å forsiktig fjerne rusk fra dypt inne i hudens porer og follikler, og kan også bidra til å forhindre fremtidig hudskade på grunn av innholdet av vitamin A.

Kjøp den beste fuktighetskremen for tørr hud

Uavhengig av hudtype vil vinteren føre til at huden din blir litt tørr og matt. Enten du har tørr, fet, normal eller kombinert hud, er fuktighetskremer et utmerket tillegg til din daglige hudpleierutine. Huden din vil forbli næret, fuktet og sunn hvis du bruker en fuktighetskrem hver dag som passer for din hudtype. Spesielt for de med tørr hud er vinteren et mareritt siden det kaldere været får huden til å bli ru, kløende, flassende og sprukket. Fordi huden rundt ansikt, ører, nakke og bryst er spesielt utsatt og sårbar for miljøendringer, er en fuktighetskrem nødvendig for å opprettholde en sunn fuktighetsbarriere i dette området.

Hva er den beste fuktighetskremen for tørr hud

Huden er mer følsom enn andre deler av kroppen, spesielt i ansiktet. Velg en fuktighetskrem som kan virke på å helbrede den skadede hudbarrieren, gjenopprette pH-nivået og rehydrere hudcellene for å forhindre at huden din ser grov, flassende, dehydrert og matt ut. Hvis huden din er tørr, kan det være en daglig kamp, ​​spesielt om vinteren. Velg Fixderma Moisturizing Cream hvis du leter etter den beste fuktighetskremen for tørr hud.

I tillegg til å fukte huden, gjenoppretter Fixderma fuktighetskrem også den skadede hudbarrieren og beskytter huden mot miljøskader. . Denne dype påfyllende kremen, som er beriket med multifunksjonelle aktive ingredienser, gir huden en anti-aldringseffekt og forbedrer hudens lysstyrke samtidig som den etterfyller og regenererer huden.

Denne ultrarike kremen er en veldig god fuktighetskrem for tørr hud til ansiktet. Denne ikke-fettete formuleringen er en intensiv fuktighetsgivende formel som er spesielt laget for å fukte, beskytte og smøre tørr hud. Denne ansiktskremen er best for tørr hud om vinteren og kan brukes av menn og kvinner. Ikke bare hydrerer og fukter huden, men det gir også en anti-aldringseffekt til den aldrende huden ved å fylle hudcellene med riktig hydrering.

Fordeler med fuktighetskrem

 • Gjenoppretter den forstyrrede pH-balansen i huden
 • Reparerer den skadede hudbarrieren
 • Gjør huden myk og smidig
 • Intens hydrert huden
 • Behandler flak og forbedrer hudtekstur.

Hvorfor Fixderma fuktighetskrem?

Dehydrering i hudcellene og mangel på fuktighet fører til tørr, flassende og ru hud. Fixderma fuktighetskrem har en tilstrekkelig blanding av Allantoin, Urea, Melkesyre og Aloe vera. Allantoin har ikke bare en beroligende og fuktighetsgivende effekt, det er også kjent for sine helbredende egenskaper som gjenoppretter pH-nivået i huden. Fixderma Moisturizing cream eier en utmerket okklusiv og forsegler fuktigheten dypt inne i huden vår. Disse egenskapene gjør denne fuktighetskremen egnet for alle hudtyper, og den er spesielt utviklet for tørr hud. I tillegg beroliger og beroliger den sensitiv og irritert hud.


Vanlige spørsmål

Q. Hvilken type fuktighetskrem bør tørr hud bruke?
EN.For tørr hud anbefales det å bruke en fuktighetskrem med tykk konsistens. Den bør også inneholde hudhydrerende ingredienser som aloe vera og mandelolje for å bekjempe tørr, kløende og dehydrert hud og forbedre hudteksturen.

Q. Er kremfuktighetskrem bra for tørr hud?
EN.Ja, fuktighetskrem er flott for tørr hud. Den fyller opp huden, gjenoppretter det forstyrrede pH-nivået og beskytter hudbarrieren mot å bli skadet av miljøendringer. Den kan også brukes av personer med ekstremt tørr hud, da den fukter huden dypt og holder den myk, smidig, fyldig, næret og sunn også i de kaldere vintermånedene.

Q. Hva er egenskapene til en god fuktighetskrem?
EN.Kvalitetene til en god fuktighetskrem avhenger av ingrediensene. Fuktighetskrem som inneholder allantoin, melkesyre, urea, aloe vera-ekstrakt og mandelolje hjelper til med å beholde den tapte fuktigheten og forsegler den inn i huden.

Skynde deg! Bare

1541

enheter igjen på lager!

Størrelse

ForholdsreglerGjør en lappetest før første gangs bruk. Avbryt eller kontakt hudlegen din hvis det oppstår irritasjon.

(Video) Body Moisturiser shopping with Dr V @bootsuk. What shall I review next? Non Sponsored as always.

* Ikke-fettete * Myk og smidig hud * Gjenoppretter hudens pH * Passer for alle hudtyper

Allantoin + melkesyre + urea + aloe vera ekstrakt + mandelolje

HVA ER DET?Fixderma Moisturizing cream er en intensiv fuktighetsgivende formulering som brukes for å beskytte, fukte og smøre den tørre huden. Det er helt en ikke-fettete formulering.

HØYDEPUNKTER

Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (12)Ikke-fettete fuktighetskrem Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (13)Gjenopprett pH-balansen i huden Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (14)Huden fukter og flasser Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie (15)Gir huden myk og smidig

 • Hvorfor er det annerledes?
 • Støttet av Science
 • Bruksanvisning
 • Ingredienser

Hvorfor er det annerledes?

Fixderma Moisturizing cream er en ikke-klebrig lettvektskrem som holder huden fuktig i lange timer. For å ha alle hudtyper i tankene, er Fixderma fuktighetskrem designet for å bekjempe matt, tørr hud og gi optimal fuktighet og fuktighet til den tørre huden. Antioksidantegenskapen til vitamin E bidrar til å redusere UV-stråling-induserte solskader. Allantoin balanserer pH-nivået i huden, og bidrar til å redusere kviser. Mens den naturlige godheten til Aloe Vera helbreder huden for å gjøre den myk og smidig hele dagen.

Støttet av Science

Mangel på fuktighet og dehydrering fører til tørr og ru hud. Fixderma Moisturizing cream har en tilstrekkelig mengde blanding av Allantoin, Urea, Melkesyre og Aloe vera.

Allantoin har ikke bare en beroligende og fuktighetsgivende effekt, det gir også helbredende egenskaper og gjenoppretter pH-nivået i huden.

Fixderma Moisturizing cream eier en utmerket okklusiv og låser fuktigheten inne i huden vår. Disse egenskapene gjør denne fuktighetskremen egnet for alle hudtyper og spesielt egnet for normal til tørr hud eller sensibilisert og irritert hud.

Bruksanvisning

Påfør kremen over den tørre huden. Spred forsiktig og masser i en spiralbevegelse. For best resultat bruk daglig for myk og fuktet hud.

Ingredienser

Aqua, Urea, Melkesyre, Paraffinum Liquidum, Cetearylalkohol, Emulgerende voks, Mandel (Prunus Dulcis Amara) Olje, Stearinsyre, Glyserol, Cyclopentasiloxane, Fenoksyetanol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Tocopheryl Jubadensis, Legraferyl Barbadensis.

ALLANTOINer en naturlig anti-irriterende og hudbeskyttende medisin som brukes som en fuktighetskrem for å behandle eller forebygge tørr, grov, skjellete, kløende hud. Det forbedrer epiteliseringen (hudregenerering) og stimulerer vekst av nye hudceller og fungerer som et anti-inflammatorisk middel.

Allantoin bidrar til å fukte og myke opp huden og fungerer som et keratinolytisk middel. Dens keratolytiske egenskap kan øke vanninnholdet i cellene, og kjemper derfor mot skaden av transepidermalt vanntap (TEWL) i dermis, som holder huden fyldig og ungdommelig. Selv om allantoin er svært gunstig for å lette kollagensyntesen.

UREAer en viktig del av hudens naturlige fuktighetssystem, kjent som et ekte fuktighetsbevarende middel. Urea øker vanninnholdet i de øverste lagene av huden. Fungerer som en kløestillende, hjelper den med å lindre huden og gir lindring fra tørr, kløende hud som vanligvis finnes på føttene.

Urea brukes til å behandle tørre/rue hudtilstander. Det hjelper å fjerne dødt vev som et keratolytisk middel. Det øker fuktigheten i huden ved å myke opp/løse opp det harde stoffet (keratin) som holder det øverste laget av hudceller sammen. Denne effekten hjelper de døde hudcellene til å falle av. Urea er også kjent for sin evne til å eksfoliere huden og kan fremme helbredelse.

MELKESYREer en alfa-hydroksysyre (AHA), som forekommer naturlig i huden og fungerer som et peelingsmiddel. Den eksfolierer skånsomt og hydrerer grov og tørr hud. Det forbedrer hudtekstur, stimulerer kollagenproduksjonen.

Melkesyre virker ved å forsiktig bryte bindingene som holder døde, tørre hudceller til overflaten og gir fuktighet og næring til overflaten.

ALO VERAforbedrer hudens elastisitet og lysner de mørke flekkene i ansiktet. Den minimerer også dannelse av akne ved å fukte og berolige huden og øke styrken til hudvevet. Aloe vera hjelper til med å fjerne døde celler og redusere intensiteten av pigmentering og lysner mørke flekker.

MANDEL OLJEkan brukes til å forsiktig fjerne rusk fra dypt inne i hudens porer og follikler, og kan også bidra til å forhindre fremtidig hudskade på grunn av innholdet av vitamin A.

Kjøp den beste fuktighetskremen for tørr hud

Uavhengig av hudtype vil vinteren føre til at huden din blir litt tørr og matt. Enten du har tørr, fet, normal eller kombinert hud, er fuktighetskremer et utmerket tillegg til din daglige hudpleierutine. Huden din vil forbli næret, fuktet og sunn hvis du bruker en fuktighetskrem hver dag som passer for din hudtype. Spesielt for de med tørr hud er vinteren et mareritt siden det kaldere været får huden til å bli ru, kløende, flassende og sprukket. Fordi huden rundt ansikt, ører, nakke og bryst er spesielt utsatt og sårbar for miljøendringer, er en fuktighetskrem nødvendig for å opprettholde en sunn fuktighetsbarriere i dette området.

Hva er den beste fuktighetskremen for tørr hud

Huden er mer følsom enn andre deler av kroppen, spesielt i ansiktet. Velg en fuktighetskrem som kan virke på å helbrede den skadede hudbarrieren, gjenopprette pH-nivået og rehydrere hudcellene for å forhindre at huden din ser grov, flassende, dehydrert og matt ut. Hvis huden din er tørr, kan det være en daglig kamp, ​​spesielt om vinteren. Velg Fixderma Moisturizing Cream hvis du leter etter den beste fuktighetskremen for tørr hud.

I tillegg til å fukte huden, gjenoppretter Fixderma fuktighetskrem også den skadede hudbarrieren og beskytter huden mot miljøskader. . Denne dype påfyllende kremen, som er beriket med multifunksjonelle aktive ingredienser, gir huden en anti-aldringseffekt og forbedrer hudens lysstyrke samtidig som den etterfyller og regenererer huden.

Denne ultrarike kremen er en veldig god fuktighetskrem for tørr hud til ansiktet. Denne ikke-fettete formuleringen er en intensiv fuktighetsgivende formel som er spesielt laget for å fukte, beskytte og smøre tørr hud. Denne ansiktskremen er best for tørr hud om vinteren og kan brukes av menn og kvinner. Ikke bare hydrerer og fukter huden, men det gir også en anti-aldringseffekt til den aldrende huden ved å fylle hudcellene med riktig hydrering.

Fordeler med fuktighetskrem

 • Gjenoppretter den forstyrrede pH-balansen i huden
 • Reparerer den skadede hudbarrieren
 • Gjør huden myk og smidig
 • Intens hydrert huden
 • Behandler flak og forbedrer hudtekstur.

Hvorfor Fixderma fuktighetskrem?

Dehydrering i hudcellene og mangel på fuktighet fører til tørr, flassende og ru hud. Fixderma fuktighetskrem har en tilstrekkelig blanding av Allantoin, Urea, Melkesyre og Aloe vera. Allantoin har ikke bare en beroligende og fuktighetsgivende effekt, det er også kjent for sine helbredende egenskaper som gjenoppretter pH-nivået i huden. Fixderma Moisturizing cream eier en utmerket okklusiv og forsegler fuktigheten dypt inne i huden vår. Disse egenskapene gjør denne fuktighetskremen egnet for alle hudtyper, og den er spesielt utviklet for tørr hud. I tillegg beroliger og beroliger den sensitiv og irritert hud.

(Video) Hvordan bygge en hudpleierutine + viser produkter for alle hudtyper


Vanlige spørsmål

Q. Hvilken type fuktighetskrem bør tørr hud bruke?
EN.For tørr hud anbefales det å bruke en fuktighetskrem med tykk konsistens. Den bør også inneholde hudhydrerende ingredienser som aloe vera og mandelolje for å bekjempe tørr, kløende og dehydrert hud og forbedre hudteksturen.

Q. Er kremfuktighetskrem bra for tørr hud?
EN.Ja, fuktighetskrem er flott for tørr hud. Den fyller opp huden, gjenoppretter det forstyrrede pH-nivået og beskytter hudbarrieren mot å bli skadet av miljøendringer. Den kan også brukes av personer med ekstremt tørr hud, da den fukter huden dypt og holder den myk, smidig, fyldig, næret og sunn også i de kaldere vintermånedene.

Q. Hva er egenskapene til en god fuktighetskrem?
EN.Kvalitetene til en god fuktighetskrem avhenger av ingrediensene. Fuktighetskrem som inneholder allantoin, melkesyre, urea, aloe vera-ekstrakt og mandelolje hjelper til med å beholde den tapte fuktigheten og forsegler den inn i huden.

Kunde anmeldelser

Basert på 8 anmeldelser

100 %

(8)

0 %

(0)

0 %

(0)

0 %

(0)

0 %

(0)

P

Priyanka A.

(Video) Best Moisturizers for Dry Skin in Winter According to a Dermatologist (Neutrogena, CeraVe, & More!)

fantastisk produkt!!

det har vist gode resultater for min flakende og tørre hud.

M

Meghana

Flott produkt

reat produkt for tørr hud.

P

Pratik J.

Perfekt for tørr hud

Er veldig bra for min tørre hud, passer godt for meg.

T

Spør K.

Takk for det fantastiske produktet til en så rimelig pris. Dette må være min all-time favoritt fuktighetskrem for den jevner ut hudens tekstur og får frem gløden samtidig som den fukter huden. Konsistensen er fantastisk og melkesyre og urea blir bare produktbomben! Gleder meg til å prøve ut flere produkter!

EN

Archana P.

Den beste !

(Video) Tørr hud

FAQs

Kjøp fuktighetskrem for tørr hud | Kroppspleie? ›

Huden produserer selv fett (talg) som beskytter huden. Det er likevel ikke skadelig å bruke fuktighetskrem. Tilførsel av fuktighet via kremer skader ikke hudens egen evne til å produsere fuktighet selv. Når du blir eldre så kan de være at du får behov for å bruke en fuktighetskrem, da huden endres med alderen.

Hva hjelper mot ekstrem tørr hud? ›

Hvordan forebygge tørr hud?
 1. Bruk lunkent vann når du dusjer.
 2. Bruk en mild såpe med lav pH-verdi eller en dusjolje eller dusjkrem.
 3. Klapp huden tørr, ikke gni.
 4. Bruk fuktighetskrem eller lotion etter dusj eller bad. ...
 5. Bruk solkrem ved soling, og vær nøye med å smøre inn kroppen etterpå.
 6. Bruk gjerne en kuldekrem i kaldt vær.

Er det bra å bruke fuktighetskrem? ›

Huden produserer selv fett (talg) som beskytter huden. Det er likevel ikke skadelig å bruke fuktighetskrem. Tilførsel av fuktighet via kremer skader ikke hudens egen evne til å produsere fuktighet selv. Når du blir eldre så kan de være at du får behov for å bruke en fuktighetskrem, da huden endres med alderen.

Hvor ofte bør man smøre seg med fuktighetskrem? ›

Fuktighetskrem kan du smøre deg med så ofte som du syns det er nødvendig, gjerne flere ganger om dagen. Et godt tips er å oppbevare fuktighetskremen i kjøleskapet.

Hvordan få fuktigere hud? ›

Bruk fuktighetskrem eller -lotion etter dusj eller bad. Smør gjerne inn mens huden fremdeles er litt fuktig. Få i deg nok væske, fortrinnsvis vann. Dersom inneluften er veldig tørr, kan det være fornuftig å bruke en luftfukter.

Er vaselin bra for tørr hud? ›

Ifølge Mary-Ann Cabiao, brand manager i produksjonsselskapet Unilever, som blant annet representerer Kløver Vaseline, kan vaselin anvendes til å lindre tørr hud og sprukne lepper.

Hva er forskjell på dehydrert og tørr hud? ›

Her finner du en guide for å finne perfekte produktene til ditt behov. En tørr hud har mangel på fett, og en dehydrert hud har mangel på fuktighet.

Skal man bruke fuktighetskrem hver dag? ›

Er du frisk og uten hudsykdom er det ikke nødvendig å smøre seg med fuktighetskrem hver dag for at huden skal være myk :-) Hos eldre mennesker ses en økende uttørring av huden. Det er derfor viktig med tilførsel av fuktighet for å forebygge kløe hos eldre. Hos yngre er ikke det nødvendig.

Skal man ta serum før eller etter fuktighetskrem? ›

Serum brukes alltid etter rens og toner, men før fuktighetsgivende dag- eller nattkrem. Dersom du bruker flere ulike serum bør de påføres etter prinsippet ”lettest konsistens nærmest huden”, altså at et oljeserum alltid påføres etter et vannbasert serum.

Kan man bruke for mye fuktighetskrem? ›

Du bruker for mye fuktighet

Du smører huden inn i lekker, fet krem og bruker skjønne oljer, men huden din er likevel tørr og irritert. Årsaken er mest sannsynlig at du overfukter den. LØSNING: I Skandinavia har vi generelt sart hud, og gir du for mye fuktighet til en sensitiv hud, kan den bli irritert.

Hva er forskjell på balm og krem? ›

Lotion, krem eller balm? Forskjellen ligger i fettinnholdet. Lotion inneholder mellom 13-15% fett, fuktighetskrem 20-30%, fet krem inneholder rundt 70% fett og balms 100% fett.

Når bruker man fuktighetskrem? ›

Du bør påføre det på morgen og kveld, ideelt sett etter å ha vasket/skylt ansiktet. For menn kan fuktighetskrem også være bra etter barbering da det tilfører fuktighet etter barberingen, som fungerer eksfolierende og dermed kan tørke ut huden.

Hvorfor svir fuktighetskrem? ›

Hei! Årsaken til at det svir når du påfører vanlig fuktighetskrem er nok fordi huden din er sår og ømfintlig nå.

Hvordan stoppe å flasse hud? ›

Mens huden reparerer seg selv ved å flasse, bør du unngå alt som irriterer den. Dette gjelder både kroppsskrubber, ansiktsskrubber, sterke renseprodukter og alt med anti-age-ingredienser. Har du ikke noen god fuktgivende krem/salve, så kan du spørre på apoteket for å få tak i en som passer til din hud.

Hvordan fikse dehydrert hud? ›

Å smøre på fuktighet i små doser, men ofte – gjerne 3-4 ganger per dag, er en mer effektiv måte å hjelpe dehydrert hud på enn å overøse huden med et tykt lag en gang om dagen. Det er spesielt nyttig å smøre seg rett etter en dusj eller et bad mens huden fremdeles er litt fuktet.

Hvordan få fukt i ansiktet? ›

Bruk en som tar vare på hudbarrieren, samt fjerner smuss og sminke. Smør huden med en rik fuktighetsgivende krem flere ganger daglig i en lenger periode. Gjerne påfør fuktighetsserum som gir intens pleie til huden. Velg en dagkrem som gir godt med fukt, gjerne med UV-beskyttelse.

Hvordan dempe irritert hud? ›

Gode råd ved hudkløe som skyldes tørr hud
 1. Unngå overdreven vasking, og ikke bad for ofte.
 2. Bytt gjerne ut såpe med dusjolje eller tilsvarende produkter.
 3. Smør med fuktighetskrem hver dag, gjerne etter dusjing. ...
 4. Unngå store temperaturforandringer og anstrengelser. ...
 5. Bruk bomullsklær innerst mot huden.
 6. Hold soverommet kjølig.

Hvordan bli kvitt flassende hud? ›

Lavere luftfuktighet gjør at huden blir tørrere om vinteren. Fuktighetskrem hjelper og om huden blir rød og flassende kan kortisonkrem fra apoteket dempe plagene.

Hvordan bli kvitt hard hud under føttene? ›

La føttene få et 5-10 minutters fotbad jevnlig. Bruk lunkent vann tilsatt mykgjørende fotsalt eller fotbad. Fjern deretter overflødig hud ved hjelp av en fotfil eller fothøvel mens huden er bløtgjort av fotbadet. Etter fjerning av hard hud bør du smøre inn føttene med en mykgjørende krem.

Hva kan man smøre på irritert hud? ›

Redusere betennelsestilstanden i huden

I slike tilfeller er det ofte kortisonkremer til utvortes bruk som gjerne anbefales, og denne anbefalingen bør alltid være fra legen. I lettere tilfeller kan man forsøke med reseptfrie legemidler kjøpt på apoteket.

Videos

1. Min hudpleierutine!! Tips, selvfølelse og mer!
(Jennie Sofie)
2. Hudpleie for menn 101
(Christopher Mørch Husby)
3. MIN RUTINE - Jeg løser deres hudproblem!
(Eveline Karlsen)
4. Den beste, kollagen, fuktighetsgivende ansiktskremen for alle hudtyper. Spesielt for sensitiv hud.
(cilt bakımı ve sağlık)
5. 10 TING DU IKKE SKAL GJØRE MOT HUDEN DIN!
(Eveline Karlsen)
6. Kjemisk eksfoliering forklart!
(Mikela Beck)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated: 12/10/2023

Views: 6243

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.